Sikertörténetek

 

EXETUCIVE LETTEM!

"Ez a világ legjobb állása"


Szeretettel köszöntök Mindenkit!


Bodzsárné Kati vagyok, szeretném megosztani veletek, hogy miért, és hogyan lettem Executive Direktor. Minden eredmény elérésénél leltárt szoktam készíteni, így történt ez most is, összegeztem, hogy mi van az executive rang mögött: töménytelen címszerzés, több ezer felvételi kérelem, hihetetlenül sok munka, évente több ezer óra szponzorálás, évente több száz óra vezetői tréning, az emberek szeretete, a munka élvezete, a CÉL és a feladatok tisztán látása, akarat, kitartás, lojalitás.


Számomra hogyan is kezdődött az egész. Volt egy álmom, elképzeltem hogyan szeretnék élni a családommal, ami boldoggá tenne. Azt is végiggondoltam, hogy ezért az álomért mire vagyok hajlandó, és mire lennék képes. Ezután forintosítottam az álmomat és éveken keresztül kerestem azt

a lehetőséget, ahol esélyem is lehet ennek az összegnek a megszerzésére.


Adótanácsadóként dolgoztam, mint egyéni vállalkozó és 1990-91-ben szinte minden Magyarországon működő MLM-es céghez regisztráltam, de egyikkel sem tudtam azonosulni, mígnem 1992 februárjában csatlakoztam az Oriflame-hez. Akkor a kezdőkészlet része volt a Sikerterv, és azt elolvasva tudtam, hogy megtaláltam az én nagy lehetőségemet. Igazság szerint két rangot tűztem ki azonnal 1994 májusára a zafír, 2002. évre az executive rangot. Igaz, hogy 2002-ben dupla gyémánt szintet értem el, de soha egy fél percig sem kételkedtem abban, hogy az executive-ot meg tudom csinálni. És végre sikerült!


Mi kellett ehhez a sikerhez?


Az évek során törekedtem a profizmusra, tudtam, hogy mindenben nekem kell a legjobbnak lennem, éreztem, hogy vezetővé kell válnom, olyan vezetővé akit követnek a Szépségtanácsadók, vigyáztam arra, hogy minden szinten és minden körülmények között lojális legyek az Oriflame-hez, az Oriflame vezetőihez és üzlettársaimhoz. Ráadásul óriási szerencsém van, mázlista vagyok, hogy első perctől szeretem és élvezem ezt a szakmát.


Kedves Szépségtanácsadó!


Ha te is a világ legjobb állását szeretnéd magadnak, a legjobb helyen vagy az Oriflame-nél, csak döntened kell, hogy:


hajlandó és képes vagy-e az álmaidért töménytelen sokat dolgozni?

hajlandó és képes vagy-e minden körülmények között, és minden szinten lojálisnak lenni a céghez, a cég vezetéséhez és üzlettársaidhoz?

hajlandó és képes vagy-e vezetővé, példaképpé válni?

hajlandó és képes vagy-e a céljaidért küzdeni?


Ha igen, nagyon sokszor olvasd el az Oriflame sikertervét, ismerkedj meg az Oriflame egyéb pénzkereseti lehetőségeivel és azokkal az eszközökkel, melyet az Oriflame biztosít számodra, hogy sikeres legyél.

 

Ha mindez megvan, akkor legalább öt évig dolgozz szorgalmasan, és ha öt év alatt nem leszel sikeres, elemezd a munkád, és nézd meg mit kellene másképp csinálnod, vagy válassz egy másik szakmát.

 

Hisz tudnod kell, hogy az Oriflame a világ legjobb lehetősége, és itt vannak a világ legjobb állásai, csak meg kell pályázni. Az Oriflame egy csapatmunka, éppen ezért szeretnék köszönetet mondani a csapatom összes tagjának, akik minket választottak.

 

Külön szeretnék köszönetet mondani családomnak, férjemnek és gyermekeimnek Jancsinak, Katának és Tominak, akik munkájukkal első perctől sokat segítettek. Nélkülük nem tudtam volna az álmaimat megvalósítani. Köszönetet szeretnék mondani direktoraimnak Péró Gabinak és csapatának, Jármay Andinak és csapatának, Kecskeméti Mártinak és csapatának, Marton Erikának, Margittay Évinak, Flach Beának, Sárköziné Ildinek, Vargáné Jutkának, Horcsin Marikának, Galláné Anikónak. Köszönöm munkájukat, büszke vagyok rájuk!


Szeretnék köszönetet mondani a jelenlegi cégvezetésnek Susannának, Dusannak és Kopjári Emesének, akiknek a profizmusa, a hozzáértése, valamint a fejlődésre való fókuszálásuk visszahozta az Oriflame-s munka becsületét és ennek köszönhetően az elmúlt évek szívós, kitartó munkájának is végre meg lett az eredménye.


Tisztelettel:


Bodzsárné Kati

EXECUTIVE direktor

 

 

"Te, kedves Szépségtanácsadó, most biztosan azt hiszed rólam, hogy valamilyen különleges képességekkel megáldott ember vagyok, azért tudtam ezt a szintet elérni. Ki kell ábrándítsalak, mert ez nem így van! én egy ugyanolyan egyszerű dolgozó nő, anya (három gyermekkel), feleség, háziasszony vagyok, mint Te. Mindig azt hisszük, a másiknak könnyebb. Neki egyszerű, mert ügyesebb, szebb, okosabb, több az ismerőse, gazdagabb faluban, városban lakik, előbb kezdte az Oriflame-et, és ráadásul szerencsés is. Nos, ez sem így van!

 

Mindegy, hogy hol élsz, hány éves vagy, és mennyi ismerősöd van, gazdag vagy szegény vagy, itt csak egyvalami, vagyis valaki számít, Te! Az, hogy Te mit akarsz elérni, hogy döntesz, valóra váltod-e a terveidet, vagy csak a kifogásokat gyártod magadnak. Ehhez az üzlethez nem kell kezdőtőke, diploma, referencialevelek, hasonló területen szerzett, többéves gyakorlat, ehhez csupán olyan emberi tulajdonságok kellenek, amelyek mindenkiben megvannak: kitartás, türelem, lojalitás, akaraterő, optimizmus, kedvesség és egy nagy adag szorgalom. Szerencse? Igen, szerencse az, hogy megtaláltuk az Oriflame-et! Ez velem a lehető legjobbkor történt, amikor három gyermekkel nem volt állásom, csak sok adósságunk, a frissen és erőn felül felépített házunk miatt.

 

Igen, az Oriflame megváltoztatta az életünket. Olyan hihetetlen lehetőségeket és távlatokat nyitott meg előttünk, amelyekre én soha még gondolni sem mertem. Amikor Bodzsárné Katika először megkérdezte, hogy mennyit szeretnék keresni az Oriflame-mel, akkor 20 ezer forintot mondtam neki – bár bevallom, nem nagyon hittem el, hogy ez lehetséges lesz. S annak az évnek a végére 200 ezer forint volt a jutalékom! Akkor még számomra is hihetetlen volt, de így történt. és mindez 2000 decemberében volt – 10 hónappal a belépésem után –, akkor lettem direktor.


Azóta nagyon felgyorsultak az események. A 2002-es évben lettem Gold direktor, és a következő évben utazhattam először, lányommal, Lillával – aki a direktorom is – Tunéziába a Gold Konferenciára, ami újfent egy meghatározó élmény volt az életemben. Az idén már az én Gold direktorom, Sasné Zsuzsi is velünk volt Riminiben, jövőre – Barcelonába – pedig Fülöpné Jutka is velünk tart."

Péró Nándorné
Zafír direktor

 

 

andi

 

AZ ÉN ORIFLAME-TÖRTÉNETEM

 

Én  mindig úgy érzem, hogy az Oriflame olyan, mint egy nagy család, annak ellenére, hogy mindenki a saját üzletéért dolgozik. Ezt szeretem benne.

 

Jármay Andi vagyok, 9 és fél éve Oriflame-ezem. Annak idején 8 hónap alatt lettem direktor, 3 év alatt Gold, s most a Zafír rangért dolgozom. Ezt jövő évben elérem.

 

Az Oriflame nagyon sokat jelent a számomra:

Én 46 éves vagyok, 22 évig óvónőként dolgoztam, és imádtam a hivatásomat. Ám egy átlag munkahelyen mindig van egy főnök, aki beosztja az ember idejét és rendelkezik velünk.  Az Oriflame-lehetőség kihasználásával nagyban megváltozott az életem, hiszen öt éve nincs főnököm, magam osztom be az időmet, s kitartó munkával megteremtem egy könnyebb élet alapjait szeretteim számára.

 

Családomban az élet úgy hozta, hogy  költségvetésünkhöz a hiányzó részt mindig nekem kellett előteremtenem. Pedig két nagylányunk felnevelése önmagában is elég sok pénzt igényelt. Az Oriflame-es jutalékból nem okozott gondot, ha a gyerekeimmel kapcsolatban komolyabb kiadás adódott. Ma már mindketten Budapesten  tanulnak tovább és saját lakásukban élnek.

 

Amióta Direktor lettem, valóra vált az álmom, hogy minden nyáron egy csodás nyaralásra tudtam elvinni a családomat. Így jártunk együtt Görögországban, Olaszországban, Tunéziában, Horvátországban és a Török Riviérán. Ezek a gyönyörű közös élmények kimaradtak volna, ha csak az óvónői fizetésből élnénk.

 

Kezdetben az Oriflame-ben  a termékek magas minősége fogott meg, majd rájöttem, milyen jó dolog személyre szóló kiszolgálással ajánlani termékeinket ismerőseink számára. Megszerettem az arcápolás-bemutatókat, s azóta több ezret csináltam már. S később ébredtem rá arra, hogy hány ember életét tudom az Oriflame-lehetőség által gyökeresen megváltoztatni. Magyarországon számos olyan fiatalasszony él, aki 2-4 gyermeke mellől már nem tud elmenni dolgozni, hisz nem kap munkalehetőséget. Számukra az Oriflame  nagy segítség. Nagyon sok a nyugdíjas partnerünk, akiknek szükségük van a pénzre, és sokan munka mellett is szívesen vállalnak "második műszakot". Én őket segítem, folyamatosan azon dolgozom, hogy ők sikeresek legyenek, s ezáltal én is előbbre jutok.

 

Szeretném, ha kiváló vezetőim közül is sokan megtapasztalnák, micsoda felemelő érzés  a következő szintek elérése, amelyet nálunk mindig nagy megbecsülés követ, nem úgy, mint az átlag munkahelyeken.

 

Oriflame vezetőként nagyon sokan példának tekintenek, ezért fontos, hogy mindig hiteles legyek és könnyen tudjanak másolni. Ez nagy felelősség, ám csodás érzés. Most a nagy hálózatomban mindig találok olyan embereket, akikkel, s akikért érdemes jól dolgozni. Számomra ez nem munka, hanem egy életstílus. Direktoraimmal gyakran közösen dolgozunk, nagy arcápolási kampányokat, jó hangulatú egész napos bemutatókat szervezünk, s így próbáljuk csapatunkba csalogatni az új érdeklődőket, miközben mi is nagyon jól érezzük magunkat.

 

Egyik kedvenc idézetem, melyet mindenki figyelmébe ajánlok azzal, hogy soha ne adjátok fel:

"A siker ott kezdődik, ahol mások abbahagyják."

 

- Köszönöm a sikeres munkatársaimnak, hogy osztozhatok örömeikben;

 - az indulóknak, hogy csatlakoztak hozzám;

 - köszönet azoknak a munkatársaknak, akik régóta dolgoznak velünk. tudom, hogy kitartásuk meghozza a sikert! Nagyszerű emberek jöttek itt össze. Igazi példaképek, kiváló vezetők. Végtelenül boldog vagyok, hogy közéjük tartozom és barátjuknak tekintenek.

 

Kívánom, hogy érezzétek meg ebben az Oriflame-világban az emberséget, a szeretetet, és azt, hogy milyen jó ilyen emberek közé tartozni és mekkora lehetőséget kaptatok a kezetekbe!! Használjátok ki!!

 

Sok  sikert és kitartást kívánok a méltó célokhoz!

 

Jármay Andi - senior Gold direktor

 

 

 

 

margittay

 

Gold direktor! 


Ízlelgetem a szavakat és közben az 5 év lepereg a szemem előtt. Bodzsárné Katival való  első találkozásom és az első 114 BP elérése! Fantasztikus volt! Az első start programos ajándékok, mai napig jó  érzéssel tölt el, ha rá gondolok!

 

Nagyon sok ember segítette az utam, hogy ezt a szintet elérjem. Elsősorban Kati, aki szinte az egész gondolkodásmódomat átformálta! Irányított, szeretett, kért, morgolódott és adott, adott, adott! Mind ahhoz kellett, hogy én fejlődjek, hogy én sikereket érjek el!

 

Az első Mályi tó melletti tréning szintén meghatározó volt az életemben Péróné Gabi, Jármay Andi, Marton Erika és a többiek. csodáltam őket és azt éreztem, hogy jó lenne közéjük tartozni! Aztán jöttek a dolgos évek, és a kulcsemberek akiknek szintén sokat köszönhetek Kosuth Edina és Lukovicsné Magdika, Orosz Andrea és Spekker Judit és a jelenlegi új embereim Baranyiné Ivette és Ujvárosiné Csilla és hálózatom tagjai!

 

Közben a családomra terelődnek a gondolataim, hiszen mindenki kiveszi a részét a munkából. 4 éves, legkisebb lányommal Noémivel építettük fel az üzletem alapjait, hiszen az első két évben sokat volt velem! Másik két gyermekem Dia és Ádám az otthoni szponzor pontot vezetik. A férjem, anyukám és nagymamám a hátteret biztosítják, nagyon hálás vagyok érte, hiszen ezt egyedül nem érhettem volna el, kell az ők szeretete és támogatása is.

 

Érdekes ez a szó: Gold Direktor! Nem sok köt hozzá, egy állomásnak tartom az életemben! Viszont azokat az érzéseket, amit akkor éreztem mikor Kosuth Edina kint volt a színpadon a Direktori díszvacsorán, vagy mikor Orosz Andinak tapsoltunk mert kiszólították, mint új senior manager, vagy az internet előtt töltött percek, hogy 9973 BP-ból mikor lesz már 10.000 és Andinak meglett a Direktori rangja, minden kedves olvasónak kívánom!

 

Ezekért az érzésekért érdemes sokat dolgozni és hajtani, mert ezt meg kell tapasztalni, ezt érezni kell!


Üdvözlettel: Margittayné  Éva

                     Gold Direktor

 

 

 

"Akár hiszel az tündérmesékben, akár nem - léteznek, és az egyiket úgy hívják: Oriflame. Kevés olyan hálózatépítéssel foglalkozó vállalat létezik, amely 40 éven keresztül sikeres. 40 év után is növekedik az értékesítés, csakúgy, mint a Szépségtanácsadók száma.

 

A termékfejlesztés és a szolgáltatás is egyre jobb. Más szóval, a vállalatnak óriási jövője van! Nagyon sok hálózatépítéssel foglalkozó vállalat van a világon. Sok közül lehet választani, de csak egy életed van. Légy nagyon körültekintő, amikor életed egy vállalatnak szenteled! én 11 évet szenteltem az életemből az Oriflame-nek, és sohasem fogom megbánni."

 

Tamilla Polezhaeva
Oriflame Globális Vezető, Oroszország

 

 

 

"én olyan nő vagyok, aki nem hitt abban, hogy sikeres lehet a hálózati marketing területén, de ez az üzlet annyira nagyszerű, hogy jelentősen megváltoztatta az életemet. Az Oriflame olyan őszinte vállalat, mely tiszta, hálózati marketingtevékenységet folytat, de az üzlet messze nem csak a pénzről szól.

 

A cég mindig valós dolgot állít, és azt adja, amit mond. Tehát, ha történetesen bónuszkifizetéséről van szó, akkor azt ön valóban meg is kapja. Az Oriflame soha nem titkolózik, és ezt én nagyra értékelem. 26 éves koromra én lettem a legfiatalabb Gyémánt Direktor a világon.

 

Oriflame-es karrierem előtt nagyon szégyenlős lány voltam, nem volt semmi önbizalmam. Most, miután álmaim valóra váltak, úgy érzem, hogy erősebb nő lettem, és az életem igazán tartalmas lett az Oriflame-mel."

 

Cynthia Venika
Oriflame Globális Vezető, Indonézia

 

 

 

 

 

oriflame - babasampon - kézkrém - oriflame katalógus - oriflame termékek - oriflame wellness - oriflame parfümök - teafa - pattanás - sampon - hajápolás - gyulladás - omega-3 - szív érrendszer - babaolaj - ecollagen - vitamin - napozókrém - lábápolás - körömlakk - testápoló - hidratáló - tusfürdő - szemránckrém - tonik - alapozó - szempillaspirál - lábkrém

siker