Gyakori kérdések

 

Kérdése van, de nem találta meg itt? Kérdezzen tőlünk, és mi 24 órán belül válaszolunk: Kattintson a Kapcsolat menüpontra

 

 

"Szeretnék 30%-al olcsóbban vásárolni, de nem akarok Szépségtanácsadó lenni"

 

Az Oriflame-nél minden klubtagot Szépségtanácsadónak hívunk, ez semmilyen kötelezettséggel nem jár!

 

Hogyan rendelhet termékeket?

 

Néhány kattintással gyorsan, és kényelmesen rendelhet akár online is. Ehhez regisztráció szükséges. Regisztrálás után 30%-al olcsóbban vásárolhatja meg a termékeket! A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

 

Mi az a Start Program?

 

A Start Program egy lehetőség, hogy ajándékokkal legyen gazdagabb.

 

A belépést követő 3 katalógus-időszakot (és egyben 3 lépést) ölel fel, amelyben egyenként minimum 100 BP értékben kell rendelnie ahhoz, hogy hozzájuthasson az ajándékokhoz. Az ajándékok mindig változnak.

 

Miért épp az Oriflame?

 

- Az Oriflame-ben mindenki maga döntheti el, hogy csupán saját célra szeretné megvásárolni a termékeket, vagy hobbi szinten értékesíti őket egy kis zsebpénz kiegészítésként, esetleg rész- vagy főmunkaidőben foglalkozik az üzlettel.

 

- az Oriflame pénzvisszatérítési garanciát vállal minden termékére, ami azt jelenti, hogy ha egy vásárló nem elégedett egy adott termékkel, 30 napon belül visszaviheti az Oriflame-nek, és az kicseréli a terméket, vagy visszatéríti az árát. Ez rendkívül biztonságossá teszi a vásárlást.

 

- Fantasztikus utazások a világ olyan helyeire, amikről eddig álmodni sem mert. Az Oriflame minden évben három nagyobb nemzetközi konferenciát tart egy-egy egzotikus helyen.Az Oriflame olyan, mint a piramisjátékok?

 

Egyáltalán nem. Más szépségtanácsadók szponzorálása és a hálózatépítés nem azonos a munka nélkül való meggazdagodással. A saját üzlet kiépítése erőfeszítéseket igényel, és profit csak akkor keletkezik, ha ön és a csoportja értékesíti a termékeket a vásárlóknak.

 

Ha egy irodában robotol, évekig ugyanazért az alacsony fizetésért, minden elismerés nélkül, és a munkádjából a főnökei szedik meg magukat - Na AZ az igazán piramis rendszer...

 

Az Oriflame-nél lehetőséged van előrelépni, és a munkáját, az előrelépéseit a cég megjutalmazza! Ha valaki akár a százezredikként csatlakozik az Oriflame-hez egy adott országban, ugyanolyan jövedelemszerzési lehetőségei vannak, mint aki évekkel korábban tette.

 

 

Hogyan kereshetek pénzt az Oriflame-el?

 

Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

 

 

Bővebb leírás az Üzleti lehetőség menüpont alatt.

 

 

 

 

 

 

Kérdése van, de nem találta meg itt? Kérdezzen tőlünk, és mi 24 órán belül válaszolunk: Kattintson a Kapcsolat menüpontra

 

 

oriflame - babasampon - kézkrém - oriflame katalógus - oriflame termékek - oriflame wellness - oriflame parfümök - teafa - pattanás - sampon - hajápolás - gyulladás - omega-3 - szív érrendszer - babaolaj - ecollagen - vitamin - napozókrém - lábápolás - körömlakk - testápoló - hidratáló - tusfürdő - szemránckrém - tonik - alapozó - szempillaspirál - lábkrém

giordani