Oriflame Nyereményjáték Részvételi Feltételek

 

Az OriflameTermekek.hu weboldalon meghirdetett nyereményjátékot nem az Oriflame Hungary Kozmetikai Kft., hanem Bodzsár Jánosné független szépségtanácsadó szervezi.

 

A nyereményjáték részvételi feltételei:

 

A nyereményjátékban Oriflame szépségtanácsadók (klubtagok) nem vehetnek részt, kivéve akkor, ha a nyereményjátékra való feliratkozás az Oriflame klubtagsági kártya regisztrálása előtt történt. Ebben az esetben az Oriflame-hez történő regisztrációt követő sorsoláson még részt vesz, de az azt követő sorsolásokon már nem.

 

A nyereményjátékra email cím és keresztnév megadásával lehet feliratkozni az OriflameTermekek.hu weboldalon.

 

A feliratkozással a résztvevő kijelenti, hogy elfogadta a nyereményjáték részvételi feltételeit.

 

A feliratkozással a résztvevő elfogadja, hogy az info@oriflametermekek.hu email címről Oriflame termékekkel kapcsolatos akciós ajánlatokat kaphat. (Havonta kb 1-2 alkalommal)

 

A nyertes hozzájárul, hogy a nyeremény átvételéről fénykép készül, mely megjelenik az OriflameTermekek.hu weboldalon, és Facebook oldalunkon is. Ha a nyertes nem járul hozzá a fényképhez, nem jogosult a nyereményre.

 

A nyeremény átvétele kizárólag személyesen történhet a következő városok valamelyikében: Budapest, Szolnok, Miskolc

 

A nyereményjátékról és az email listánkról a résztvevő bármikor leiratkozhat az emailben található Leiratkozási linkre kattintva. A leiratkozást követően nem vesz részt sorsoláson, és semmilyen email üzenetet nem kap tőlünk.

 

A feliratkozáskor rögzítésre kerül a feliratkozó IP címe. Az adatok leiratkozás után is a rendszerben maradnak. Erre azért van szükség, mert sokan elfelejtik, hogy feliratkoztak, ezért ha szükséges, IP cím alapján azonosítani lehet a számítógépet, ahonnan a feliratkozás történt.

 

A nyereményjátékra soha, semmilyen más forrásból nem gyűjtünk email címeket, nem vásárlunk email listát. Kizárólag a weboldalon feliratkozók email címe van az adatbázisunkban. A megadott adatokat (email cím és név) harmadik személynek soha nem adjuk ki.

 

A nyereményhez kapcsolódó egyéb felmerülő költség (pl a nyertes számára útiköltség, hogy a nyereményét átvegye) a nyertest terheli.